„Számítógépen innen és túl” – országos rajzpályázat

ORSZÁGOS RAJZPÁLYÁZAT 10 – 15 ÉVES DIÁKOK RÉSZÉRE

Mit tanítanál meg a szüleidnek a számítástechnika világából?
Szerinted ők mire használják a számítógépet, az internetet a munkahelyükön?
Küldd el nekünk rajzban vagy képregényben!

A legjobb rajzokat értékes ajándékokkal jutalmazzuk.
Sok sikert minden Alkotónak!

„Számítógépen innen és túl” – ORSZÁGOS RAJZPÁLYÁZAT

Beküldési határidő: 2012. április 30.
Pályázhatnak 10-15 éves diákok.
Pályamunka: Rajz vagy képregény. 1 db, A4 méretű oldal, színes rajzeszközökkel (filctoll, zsírkréta, pasztellkréta, pittkréta; akvarell vagy temperafesték) elkészítve.

Pályázati részvétel
A pályázaton minden 10-15 éves tanuló részt vehet, aki pályaművét beszkennelve feltölti az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (továbbiakban IVSZ) által tulajdonolt született informatikus weboldalon (www.szuletettinformatikus.eu/hu/rajzverseny/palyamuvek-bekuldese), vagy postai úton eljuttatja hozzánk egy példányban, IVSZ központi címére: MBC Business Center, 1012 Budapest, Vérmező út 4.
Amennyiben postai úton juttatja el hozzánk, a borítékon ez szerepeljen: “Számítógépen innen és túl”
A levél tartalmazza a pályaművet, a pályamű címét, a pályázó nevét, életkorát, értesítési címét (lakcím és e-mail cím), iskolája nevét és címét.
Minden pályázó csak egy pályaművel vehet részt a versenyen.

Értékelés
A beérkezett rajzokat háromtagú zsűri bírálja el, melynek tagjai informatikai vállalatok munkatársaiból kerülnek ki. A legötletesebb és egyúttal a legszebben rajzolt, festett műveket díjazzuk.
Emellett közönségszavazásra is sor kerül. A beérkező rajzokat folyamatosan közzé tesszük a www.szuletettinformatikus.eu oldalon, ahol a legjobb rajzokra lehet szavazni. A legtöbb szavazatot kapott rajz közönségdíjban részesül.
A közönségszavazatokat 2012. április 15 – május 15. várjuk a weboldalon.
Díjazzuk azt az iskolát is, ahonnan a legtöbb rajz érkezik be.

Díjazás
1. díj: egy iPad 2 készülék
2. díj: Samsung Galaxy Gio okostelefon
3. díj: egy Virus Buster vírusirtó szoftver, és egy laptop párna
Közönségdíj: Samsung Galaxy Y okostelefon
Legtöbb rajzot beküldő iskola díja: 1 éves, 100 gépre érvényes VirusBuster iskolai csomag

Eredményhirdetés
Zsűrizés: A beérkezett rajzok közül május 15-ig választjuk ki a díjazottakat, akiket a megadott elérhetőségeken értesítünk. A nyertesek névsorát és a nyertes pályamunkákat a www.szuletettinformatikus.eu oldalon tekinthetik meg ugyancsak május 15-től.

Jogi feltételek
A pályázat benyújtásával a pályázó, illetve törvényes képviselője hozzájárulását adja ahhoz, hogy az IVSZ az általa kiválasztott műveket közzétegye, az IVSZ által kezelt honlapokon (www.ivsz.hu,www.szuletettinformmatikus.eu), a facebook-on. Valamint beleegyeznek abba, hogy az IVSZ bármilyen saját rendezvényén kiállítsa a pályaműveket.
A pályázaton történő részvétellel a pályázó, illetve törvényes képviselője továbbá hozzájárulását adja ahhoz is, hogy az IVSZ – a pályázaton történő részvétel, illetve ha a pályázaton sikeresen szerepel, a mű felhasználása céljából – személyes adatait – a célhoz szükséges mértékben – kezelje.
A pályázaton történő részvétellel a pályázó, illetve törvényes képviselője tudomásul veszi és kifejezetten elfogadja a pályázati kiírás feltételeit.

További Információ
Heilingbrunner Klára
hklara@ivsz.hu
70/392-20-48

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!