Több év kihagyás után újra KOMP Fesztivál!

2012. nyarán több év kihagyás után ismét partra száll a Komp!
A Komp Fesztivál 16 évnél idősebb cserkészeknek kíván lehetőséget nyújtani minél tartalmasabb, de minél testre-szabhatóbb módon kikapcsolódásra, feltöltődésre.
A fesztivál fő irányvonalai a sport, előadások, interaktív élményközpontú programok és esti szórakozás. Nagy hangsúlyt fektetünk a sokféleségre, ez minden irányvonalon belül igaz, a témákra, fajtákra, műfajokra, lehetőségekre egyaránt, ezzel biztosítva azt, hogy mindenki megtalálhassa a neki legmegfelelőbbet.
Az öt nap alatt mindenki próbára teheti magát szellemileg és fizikailag is, utóbbit szárazföldön csak úgy mint vizen is. S ha még mindig valamit hiányolsz? Írd meg nekünk az info@kompfesztival.hu -ra. A lehetőségeinkhez mérten mindenkinek szeretnénk a legmegfelelőbb kikapcsolódást nyújtani. Itt az idő, hogy elgyere egy olyan programra amit Neked szerveznek, hogy feltöltődj a következő évi munkáidhoz elegendő lelkesedésre.

Időpont: 2012. augusztus 16-20.
Megnyitottuk a jelentkezést a honlapon, minden fontos tudnivalót megtaláltok a honlapon pénzügyekről, utalásról utazásról…stb. A regisztráció csak utalással együtt érvényes, és az adott határidőre a teljes összeget át kell utalni. (!)

További információ a frissen megújuló www.kompfesztival.hu -n

A Komp Rád vár, rajtad áll, hogy eléred-e.

Hauser Veronika (Veró) – 442
Komp Fesztivál projektvezető
+3620/530-9796
projektvezeto@kompfesztival.hu

Csanády Lőrinc – 205
Komp Fesztivál kommunikáció
info@kompfesztival.hu
—————–
“Színvonalas, értékes, hagyományteremtő!”

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!